Som om jag bryr mig

Efter att tränat 2ggr idag och jobbat så väntar sängen, godnatt kära vänner!


Är det du som är galen eller världen som är sjuk?

Slutade kl19.00! Lyssnar på Kapten röd nu och blir bara mer å mer taggad på att se han på LK på lördag! Helt sjuuuuuuuuuukt!!!!


Kiosk

Jobbar i kiosken, äter lite vindruvor och timmarna bara passerar!


Rutinerad bloggare..

Inte lätt att blogga varje dag minsan(?) !
I helgen var det ju PDOL i Piteå, för er som missat det;)
En grym helg dessutom. Lördagen var jag och såg Norlie & KKV + Timbuktu med fina vänner. 2 skit bra artister så inte klagade jag inte.
Nu idag började jag första dagen på mina 3 kommunsommarjobbs veckor! Ett gode soft jobb så kommer trivas bra såhär i slutet av somaren!
 

Workworkwork

Igår var jag på Ikea med familjen, moster och mormor! Hittade lite mysiga grejjs till mitt rum! På kvällen kom Marie och vi tog en sväng genom PDOL! Idag ringe väckarklockan 8.00 och jg var mer än dö trött! Men nu har jag då lunch och ska snart knalla tillbaka till ica för 3 timmarsjobb innan frihet igen!;) hhaa nä kvantum är bra! Blev lite skadeglad då jag nyss såg att det regnade lite så alla som är lediga fick de inte helt perfekt ! ;)



The sun goes down, the stars come out. And all that counts is here and now.

Helgen spenderades med mina fina vänner sanna matilda och amanda eller ja från lördag till söndag. Planerna var att övernatta på sannas studsmatta men var ovanligt kallt den natten så vi sov inne i huset ist!;) Idag har jag tränat och umgåts med Lotta. Drog runt i "rosa faran" hah! Sen såg vi film med emma och jens! Nu ligger jag i min säng och stör mog på min huvudvärk , imorgon väntas jobb. Bäst att somna ett tag


Gothia cup finalerna

Sitter och tittar på Gothia finalerna på Viaplay! Annars så skulle jag igenltigen stått på loppisen i Badhusparken men vaknade inte förens vid 7 vilket är försent för att få en bra plats så tar det en annan helg istället!
 
Igår på Talangjakten så var min kusin hur duktig som helst och det var roligt att se!
Senare när jag kom hem hedde jag på benen på min nya säng och renbäddade, sovde som en gud. lovar!
 
Nä nu ska jag kolla på fotbollen igen, vi hörs!
 
 
 

Klaaantigt

Skärde en apelsin, råkade skära i min tumme. Fick panik, letade plåster och nu gör det ont- ajaj. Väntar på sebbe emma å jens för när dem kommer åker vi till havsbadet och ser ralangjakten som Samuel ska vara med i! Spääännande;)


Blogg.se är sega

Inlägget som skrevs innan det här skulle igentligen ha laddats upp vid 4 tiden men nä intr det! Aja godnatt, hoppas jag kan sova bort min förkylning till imorgon för det väntas jobb!


Steeeeeker

Tog bussen hem efter jobbet och eftersom det var grymt väder så la jag mig och sola! Har dragit på mig en förkylning och känns som att det inte kommer försvinna i första taget... Får se vad som händer ikv men bått blir det ialla fall


spindeljakt

I förrförrgår kväll/natt så var det en spindel i min säng och även ikv! Så var bara upp och börja leta den för att  kunna döda den. Men lyckades inte idag så begav mig till en annan säng men var även en spindel här!
Vad vill spindlar mig igenligen!!! usch.
 
Nä nog om spindlarna som gjort att jag inte kommer kunna sova inatt...
Efter jobbet så kom pappa och hämtade mig i stan och när jag kom hem så la jag mig dirrekt i solen - ja ni hörde rätt SOL! (yippieeeee) Sen kom amanda och vi solade lite och åt lite jordgubbar med vitchoklad, lovleyyy.
 
Sen när hon drog sig hemåt såg jag på gothia invigningen, finns inte ens nog med ord om hur mycket jag själv skulle vilja var där och om hur sjukt roligt det var då jag själv spelade där för 2 år sedan!
 
Imorgon väntas jobb, står i givakt kl 7.00 på ica kvantum! ;)
 

"""""

Skullduggon:

"Vilket folkslag grillade ni?

Mvh Skully"

Svar: Grillade din hund, gott vare! ;)

Negrera:

":O"

Svar: :OOOO


Work

Jaop, blev väckt och frågad om jag ville jobba idag så det vara bara upp å hoppa, tvätta håret i handfatet i kallvatten sen skynda skynda. Är påväg nu iaf! Hörs ikv my friends!


Kalasfika

Lotta sov över hos mig igår och innan det gjorde vi grillat hemma hos henne! Snart ska jag hem till byn å umgås med amanda!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876312/images/2012/pic_5002eab9ddf2b30de400035f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876312/images/2012/pic_5002eab9ddf2b30de400035f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1876312/images/2012/pic_5002eaba9606ee6fba006c16.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1876312/images/2012/pic_5002eaba9606ee6fba006c16.jpg" class="image">


yeah

Tumblr_m739qh8m0h1qgrwvdo1_500_large

Bloggappeeen

Jag är nog lite efter men ser ju att bloggappen funkar vilket gör det lättare att blogga! Sovde hos amandav till idag och vi har tränat och varit i staden. Fir hem vid 4?:) På kvällen kom matilda å sanna, vi tittade lite tv sen drog vi in till Max å käkade lite glass! Moppade hem till byn där vi träffade emil och ante så vi for runt ett tag . Nu sitter jag och värmer upp mig från kylan ute, snart sovtajjjm Hörs


summer paradise

Livet leker! allt är på topp just nu känner jag! Har tillbringat mycket tid av dagarna på stenarmen men kusinerna, där är sommaren som bäst! Där har vi spelat massor med fotboll, äggbärt, bada i poolen, kört vatten volleyboll, vattenkrig, tränat och haft de grymme
 
sovit hos lotta i läggan och umgåts med henne!
 
Vissa dagar jobbar jag och vissa inte, lite olika. tar lixom en dag i taget och nu i sommar har jag inte mkt mer planer än pdol och luleå kalaset!
 
Ha en forts. bra sommar - vet inte när nästa inlägg blir, kanske imorgon, kanske om 1 vecka. vi får se
 
 
 
 
 

yääääääääääää

trist att psg är över för är inte ofta det är mycket folk i piteå inte..
Har fullt upp dagar in och ut med att göra kuliga saker såhär på sommarn!
Jobbar och fyller börsen(böschen, börche inte en enda aning om hur det stavas!) med lite extra penkisar