mondayyy

Om en timme tar jag helg, för imorgon ställde vi in den enda lektionen vi hade. 
såhär glada är vi för det!
 

Älskade fredag

Äntligen så vart det fredag igen, inte för att jag direkt är den som bör klaga över schemat men helg är ju bäst! 
Dock ingen slapp fredag, full rulle från 6:00 imorse, då bussen går så jäkla tidigt, tills jag slutade jobbet 20:15, märks att det är löningshelg säger jag då! 
Men nu ska jag försöka få lite sömn för börjar jobba7:45! 
Godnatt




Say something I'm giving up on you

Trots min enorma sovmorgon klev jag upp och körde Erika till skolan och sen vidare till stan och gymmade. Efter jag sen käkat lunch så somnade jag en timme och sen vid 14 gick jag till skolan, fick även då veta att vi inte hade någon svenska så efter 45 minuter religion slutade vi, värt? Men eftersom jag ska åka buss å den inte gick på 1,5h så har jag suttit å skrivit på redovisningen.
 
Flera olika ämnen att göra eftersom jag åker bort nästa vecka, så är bara att köra på, men värt sen då jag inte ligger efter sen!
 
🌈 | via Tumblr

Monday

Slutade 11 idag men har stannat på skolan tills nu, försökt bli klar med redovisningen i inter. ekonomin men gick inte så bra. Åker till gymmet och tränar istället, sen bör jag få mer gjort i flera ämnen - nackdelen med att resa bort..

 

Pre-STDNT

Igår var det Pre-STDNT fest på Challenge och innan det var jag på klassfest hos Unni, hade sjukt roligt, umgåddes med bra vänner,  träffade mycket folk och hade en riktigt lyckad kväll iaf! 
 
 

KÖRKORT !

Tiden har gååt så fort sen jag tog körkortet den 9:e januari. Känns så skönt att ha det gjort och inte behöva sitta varje kväll med boken och teorifrågor! Nä, det kändes jävligt bra! 
 
I got it.!

Gott nytt år!

(Bättre sent än aldrig!) 
Jobbade nyårsafton till kl 5, sen hem och käka middag och fixa mig sen åkte jag med Amanda och Agnes på fest hos Isak. Så hade en riktigt bra och rolig nyår!