If travelling was free, you'd never see me again

Drömmer mig bort till sol och värme. Vill utomlands, helst idag.
 
 

Annandag jul

I torsdags var de evenemang på norrmalmia men som vanligt 20års gräns.. Vart istället alkoholfritt häng med sanna och matilda.
Fredagen däremot förade vi några hos mig innan vi drog på challenge! Var en bra kväll men var inte så himla mycket folk som man hoppades på. 
Slog även i skallen (och nej var inte för full) så har gått med världens huvudvärk hela helgen! 
Lördagkväll hade vi lilla julafton hos Amanda, längesen alla alla va samlade.
Söndagen tillbringades enbart i sängen med en rad bra filmer





Julafton

Igår jobbade jag långtpass och kändes i skallen att de var tryck i butiken. På kvällen såg vi bingolotto och pyntade granen. Idag har jag firat julafton hos pappa med släkten! 





22:a december

Imorse fick jag sova ut, behövligt! Sen har jag ränt på stan och fixat julklappar! Sen jobbat kväll till stängning, fick skippa sista rasten pga mycket kunder, så fullt upp har de då varit. 




Söndag

Äntligen är denna länga arbetsvecka slut och även jobbhelgen. Bästa känslan är att jag vet att hela nästa helg är fri. Igårkväll kom Matilda hit och vi mötte upp Sanna och satte oss på nodo, inte bara lite grymt att göteborgaren är hemma i Piteå.
Idag vart de däremot segt att kliva upp tidigt, somna även 2.5h timmar efter jobbet. De berodden nog dock på att de är fullt upp på jobbet när alla julhandlar. nu har jag beställt hem nyårsklänningar, blev 2 för vet inte vilket jag skulle ta, så får avgöra det när de kommer. 
 
 

*

Idag (torsdag) var min enda lediga dag denna vecka, så har inte gjort mycket alls. Hann dock med middag på max med syrran och lite ärenden fixade vi. 



16:e december

Att fylla år känns långt ifrån lika spännande som när man var yngre men nog är det allt en bra dag på året! Nu är även jag 19 och det betyder ett år till 20. 

Tack för alla fina gratulationer



Party

I lördags firade vi mig i förskott! Hade en riktigt bra kväll må jag säga!








Typ så



9:e december

Hade riktigt kul med frida i lördags, sanna kom förbi också! Men blev ingen utgång för vi ändrade oss, slutade på max istället! 
Denna vecka jobbar jag bara idag och imorgon sen ledigt! Ska fixa för födelsedagsfesten jag ska ha på lördag under veckan. Blir nog riktigt roligt






Lördaag

Igår ringde jobbet och frågade om ja kunde börja tidigare, så blev lång dag iaf! Efter jag slutat kom sanna och sen for vi å gled runt i bilen. Idag ringde väckaren 5:45, så nu är jag bara hem på lunch en sväng. 
Ikväll blir det utgång med frida🍸






Somebody that I used to know

Igår körde jag ben/rumpa på gymmet, kan säga att det känns idag.. Sen jobbade jag kväll. Idag hann jag göra några ärenden på stan innan jag började jobba, efter de har jag bara sett serier. 
Imorgon är det fredag och helt galet hur fort vardagarna går!




Where the dreamers go

Sanna kom förbi en sväng i söndags, så vi såg lite vampire diaries. Igår jobbade jag och började även lite tidigare, hann med ett träningspass på kvällen också. Idag ställde jag larmet på 8 för tt hinna träna innan jobbet men var alldelles för trött för det. Efter middagen for jag till pappa för att baka lite julfika med Erika
 
Text