Nämen hello

Alltså, de senaste dagarna har varit fullt upp med att jobba och försöka hinna hitta på saker såhär på sommarlovet. 
 
fredag efter jobbet for jag snabbt och tränade sen duscha och vidare på kalas hos Eklunds, där en av mina kusiner fyllde 20år, sen hem ta mopeden till Matilda där vi såg film å chillade på. 
 
Lördag efter jobbet fixade jag mig sen for jag på fest med Amandav i Hortlax, eller om de nu ens låg i hortlax! Hade hur som helst skit roligt! 
Sen har jag jobbat kväll igår och upp tidigt idag för jobb redan klockan 7, så då vet ni vad jag sysslat med, adiooss
 
 

Tack Mammiii

Beställde via släktingarna som varit i USA! Mer än nöjd!


Am I wrong

I söndags kväll hängde jag runt med Matilda i roknäs innan vi for hem till mig och såg en film!
Sen har dagarna bara flygit förbi, igår jobbade jag, sen på kvällen mötte jag Marie på Sensia, dock vart det mer snack än träning vilket inte var planerat men men, Sen efter det for jag med mamma en sväng och övningskörde för första gången, må bara säga att jag är en naturbegåvning ;) hheh
 
 
Skulle inte tackat nej till en audi inte. ..
Tumblr
 

Luleå Hamnfestival

 

Umeå town

Har haft fullt ös de senaste dagarna, torsdag kväll bestämde jag mig för att ta 06:35 bussen fredag morgon ner till Umeå där familjen redan var för att bo på campingen med dem, var sjukt bra väder hela fredagen, bästa på länge! Sedan på lördagen for vi in till Umeå centrum för shopping innan vi tog bilen hem till Piteå. 
 
För min del var det bara att packa om, duscha och fixa mig, vidare med bussen mot Luleå hamnfestival med Amanda, dock skulle hon kliva på efter e4:an vilket slutade med att dem inte tog upp henne så vart lite kaooos, men väntade i lägenheten vi lånade tills hon kom. 
Sen hade vi iallafall en sjuuukt bra kväll!
Mötte även Frida och några då området stängdes så vi drog på max å käkade! Hemma i läggan vid halv 4, somna vid 5 i 2 timmar innan vi tog bussen hem! 
 
 

Bättre sent än aldrig

Ikväll har jag äntligen checkat av handledarkursen med mina päron, så snart får jag börja övningsköra, bättre sent än aldrig lixom!
Dessutom fyller jag ju inte år förens i december så dd löser sig nog.

Bild från min å matildas prommis igår kväll

 

Guld värt

Efter att ha jobbat 6 dagar( ja, de är mkt tyck jaag;)) får jag sovmorgon imorgon, för mig är de mega lovley! Godnatt nu ska jag sova som en gud


bara för att

When The Teacher Looks At You ...
 
When I Look At The Alarm Clock ...
 
'WWW'
 
True Story ...

Måndag kväll

For till roknäs igår för kvällshäng med Sanna och Matilda, mys!


Jag längtar

Längtar massor till PDOL, hoppas verkligen det kommer bli lika grymt som jag förväntar mig och då bland annat nause! 
 
 
 
 
 
 

Start again

Fick med mig nalta hem idag, dock fanns inte träningstightsen jag ville ha i min storlek, vilket var väldigt surt. 
Annars hade vi himla roligt! Men nu har jag mindre roligt, ångesten för jobb imorgon är enorm.
Blir en aning bortskämd av att vara ledig 6 dagar. Men pengar är alltid bra ;)
 
Eftersom datorn behövdes formateras har jag inga bilder, sorrysorry.
 
 
 

Shopping i Luleååå


Längtaaar

Tidigt upp imorse, då vi skulle fara till stugan. Johnny är hemma från London så vi körde en liten släktträff, grillade och spelade brännboll. 

Sen var det bara hem, duschade, mötte upp Amanda och Anges och cyklade till Tages för lite kubb spel på tages med några till! Och nu är jag så trött att jag snart somnar, godnatt folket 

 

Längtar som en galning, om de bara är min jäkla tur snart.. 

 


-

Fint väder idag eller, nä. Enbart för att jag är ledig.. Men men, sov ut imorse som alla andrar dagar då jag har chansen, kan sova hur länge som helst, helt sjukt. 
Då jag väl klev upp iallafall så cyklade jag till sensia24 och tränade och nu har jag nyss ätit middag och vad som händer ikväll är osett än. 
 
 
så sant 
teenager post | Tumblr

Well life will pass me by if I don't open up my eyes

Imorse kom Amanda och hälsade på redan klockan 9, och efter ett tag när stan öppnat gick vi runt där ett tag. Med mig hem fick jag ett par skor, love them. Sen kom även Matilda, har pratat om allt möjligt, suttit på södra hamn och kollat stan åter igen. 
 
Nu är jag home alone och checkar av lite to do's. Tvättar, städar rummet och lyssnar på musik, utan musik går det inte lika bra, right? 
 
 
cleaning room