Torsdag

Veckan går så fort å helt plötsligt är det fredag! Har kommit igång med träningen ordentligt nu, även börjar spela innebandy på skojj, och det är jätte roligt! Har alltid tyckt de varit de roligaste på idrotten i skolan så passar ju bra. 

Kort dag imorgon sen helg, jobbhelg men blir bra det! 





Nothing last forever

Måste vara expert på att skriva under tidspress! Kanske därför jag väntar till sista minut med allt?
Iallafall så känns det sjukt bra att gymnasiearbetet är inlämnat och att jag dessutom inte behöver ändra så mycket mer än några småsaker! Thank god. Så hela veckan har jag varit så glad och lägtat mer än förr till studenten, emn så kommer det snö! usch.
 
Vart frågad om att följa med ut på lördagen men kände att det behövdes en lugn helg, då de var ett bra tag sen. Och hela dagen idag har jag kollat på en serie som jag börjat följa, eftersom att Pll inte släpper mer avsnitt förens i sommar.. Så annars känner jag mig taggad för en ny vecka, sista matteprovet för gymnasiet ska checkas av, gymnasiearbetet ska finslipas och skickas in sen efter de är de så lite kvar att man kan itne vara annat än glad.
 

UF-mässan i Luleå

Vaknade kl 5:30 imorse, skulle ta en powernap igår vid 18 tiden men slutade tydligen med att jag sov ända till morgonen. Märks att det varit fullt upp på UF-mässan i luleå från tis till igår! 
Har sovmorgon till 10:30 men kan inte somna om.. 

På mässan för er som inte vet, var vi dit med våra företag vi driver vi skolan! Var på gala middag, presenterat produkten inför en jury 2ggr, byggt en monter, släpat en spånskiva på 2,5x1,2m som vägde jävel-till skolan, till bussen, till mässan, från mässan -ja ni förstår! Och sen har vi även stått i montern och sålt våran produkt. Riktigt roliga och lärorika dagar, men trött var jag då jag kom hem! 









Skriva skriva skriva

Kaffe har räddat mig varje kväll/natt denna vecka, har skrivit på gymnasiearbetet, och nu såhär dagen innan inlämning BYTER jag ämne, så är på sida 1 igen. Men som jag brukar säga, allt löser sig alltid på något vis, jag är inte det minsta stressad!
 
Fredag imorgon, slutar 9:40, utgång på kvällen - kan inte bli bättre!
 
 

Skoltrött

Denna vecka har jag så sjukt mycket att göra i skolan och jag är inte de minsta tagg på det, vill bara spy på allt. 
Så bilder från Kanarieöarna(ja inte ens de har jag hunnit fixa), bilder från stockholm, Avicii, helgen som varit och allt där emellan de får vänta. 

❤️❤️



I really miss you

Idag är det 1 år sedan vår älskade ängel flög till himlen, ett år av mycket sorg och saknad. Men alla fina minnen vi haft tillsammans får mig att le. Saknar dig min ängel. ♥