Snart är det heeeelg!


~

Skipapde spanskan och städade bara snabbt sen tillbringade jag resten av tiden i solen, loveit
 
Large

Good timee

Igår slutade jag vid två efter att vi haft golf på idrotten, roligt men de var varmt ute! Så for på tages med Marie och chillade!
 
Nu idag har jag haft 1 lektion på morgonen men for hem för har hål i över 4,5 h.. så passar på att städa rummet och göra klart spanskan. Himla bra med inställda lektioner alltså
 
 

Sa någon sommar ?


Hatar bloggappen fortfarande

Förra helgen var grym, umgänget, värmen och ledigt, kunde inte varit bättre! Södra hamn, Eurovision, spontanbesök av vänner och cykeltripp stan-stockbäcken, kortfattat min förra helg!
Skoldagarna bara rinner förbi! Hunnit med att pricka av ytterligare några saker från listan av plugg nu innan lov. Då även matte nationella, kill me så hemskt.
Nu ska jag iallafall fortsätta, organisation och ledarskap ..


slutracet

Dessa tre - fyra sista veckorna har varit och är hemska! Har haft något nästan varenda dag, dvs nationella prov, vanliga prov, inlämningar, redovisningar och you name it. Är rent av helt stressad av allt, inte likt mig.  Idag bockade jag iallafall bort ett stort företagsekonomiprov, så listan blir mindre men det går sakta.
Aja lite positiv får man vara, solen skiner, det är varmt och det är snart SOMMARLOV!
 
Ville bara explaina varför jag inte ids blogga.
 

Memories

Upp tidigt imorse trots sovmorgon. Tog bussen till sjulnässkolan och träffade gamla lärare och kollade runt, vilka många minnen man får! (skriver man så?) 
Sen tog vi bussen tillbaka till stan, hade spanska nationella sedan företagsekonomi, älskar dessa korta måndagar.
 
Vid 2 tiden tog jag bussen till Skellefteå (åkt massor med buss idag) för att klippa och färga håret hos Ida,efter ngra timmar var vi klara, vart iallafall super nöjd!!
 
 
Amandas bild,
 

Centerpartiet å grejjer

Annie Lööf, centerpartiet, ekologismen å massa annat tråkigt skoljobb håller jag på med just nu. Amanda sover här i natt så hon pluggar hon med, rolig kväll ? Men måste man så måste man.
 
Imorgon besöker vi sjulnässkolan innan skolan börjar!
Valborgs förra året-

Känns som sommar

Långhelgen flög bara förbi, har varit och är helt förvirrad om vilken dag det är. Har jobbat på dagarna nu under helgen men torsdag och fredag har varit hur chill som helst, kan knappt förstå hur skönt det blir med sommarlov sen.
 
Har ialla fall hunnit vara på stan med Amandav, hängt med kusinerna och släkten, ätit gott, tränat och sovit i mängder!
 
 
 

Summer summer

Sov till 10:30 sen for jag på skolan för en kort mattelektion sen sista lekionen med innebandy på idrotten. Sen for jag hem och fortsatte träna, ibland är det skönt att göra bort det så har man hela kvällen fri, japp då vet ni det!
 
Jag, Erika och Olle cyklade förbi havsbadet en sväng i hopp om att kunna köpa mjukglass men inte det inte, vi fick nöja oss med vanlig glass.
 
Large
-weheartit

Mondaaay

Stannade efter att jag slutat för att få klart en tingsrapport(?) sen for jag hem, böt om och drog på Sensia. Sen när jag kom hem var hann jag bara duscha och så skulle vi åka till stenarmen där vi suttit i solen, käkat middag och badat jacuzzi!
 
 

Söndagsångest, nejnej

Vaknade utan någon söndagsångest som helst. 2 lektioner mån + 2 tis sen 3 ons sen lov, så varför klaga ens.
Har ialla fall varit och tränat och när jag kom hem var middagen klar, blodpudding, inte någon favorit men men. Bjuder även på min och Amandas konversation, normalt..
 
 

Go insane

Igår kväll kom Amandav så vi gick på ica (standar) och sen chillade vi på hela kvällen med snack och tv, mucho trevligt! Idag har jag bakat och städat mitt rum, ikv ska jag hejja på Sverige i hockey.
 

Godnatt

Oj så härligt med fredag imorgon alltså! Har bockat av ännu ett nationellt prov idag, många kvar ännu men sen är de sommarlov !
Imorgon är de ju fredag, kan de bli bättre?


Take me back to paradise


Why not?

Ojjsan, glömt att blogga ser jag.
Har nyss skrivit klart en jäkla skräckberättelse på engelska, och nu ska jag läsa igenom ett häfte inför engelskanationella prov imorgon, som om jag hatar engelska!? Usch. Ska fira stort då jag tar sommarlov för då har jag inte engelska lektioner mer på backa, som om jag kommer vara lycklig.
Aja nog om det, snart helg igen;) heh
 
Large