Stockholm

For vid 1 idag, sen har vi ätit middag och shoppat i Täby. Just nu chillar vi på hotellrummet, imorgon väntar Avicii och det kommer bli så grymt bra!!




Tisdag

Imorse var jag på gymmet 7:45, tränade sen fram tills skolsn började har jag fixat lite småsaker inför resan. Sen efter skolan for jag och marie runt och gled med bilen. 
Kvällen tillbringade vi till att göra lite arbeten som vi missar då vi är lediga, fick väl inte så mycket gjort men men!




We could just run them red lights

Trots en ovanligt lugn helg så var det inte de minsta roligt att kliva upp imorse. Men tur jag slutade 11.
Har varit och tränat, var nästan tomt på gymmet - finns inget bättre! sen tog jag halv fem bussen hem och nu sitter jag med gymnasiearbetet, segt går det!
 
Imorgon börjar jag 14:15 och har bara en svenska lektion sen tar jag lov! För på onsdag ska vi till Umeå på Univeristetet och torsdag åker jag till Stockholmmmmm!
 
 
Har inga bilder på den här datorn, så bjussar på en från förra sommaren!

Idag är det måndag




Tjejkväll

Igårkväll så bastade vi, gjorde ansiktsmasker och såg en film, var en riktigt bra och mysig kväll! 
Idag har jag städat rummet och (finally) kommit igång med gymnasiearbetet, sen på kvällen kom AmandaL hit så vi har bakat muffins 👌 

Nu ska jag snart sova, hatar att bussen går så jäkla tidigt..








Plan B

Jobbade igår kväll, och imorse fick jag för en gångs skull sova ut ! Så har fram till nu slappay och lite smått börjat på gymnasiearbetet! 

Ikväll ska jag basta och umgås med mina bästa ute hos amanda i lillpite! Blir nog riktigt bra!






Plan B

Jobbade igår kväll, och imorse fick jag för en gångs skull sova ut ! Så har fram till nu slappay och lite smått börjat på gymnasiearbetet! 

Ikväll ska jag basta och umgås med mina bästa ute hos amanda i lillpite! Blir nog riktigt bra!






Torsdag

Blev inte mycket sovmorgon imorse, tog 7bussen till stan sen mötte jag Marie på sensia, var ett tag sen träning då min segvarade förkylning aldrig velat försvinna! Men idag checkade vi av ett egengjort crossfit pass!

Även checkat av matteprovet, usch. Och tidigare ikv var klassen samlad hos Madde och vi snackade om studentresan, studentveckan och massa. Helt sjukt att det är snart dags!!


Från Alla hjärtansdag, någon rastlös typ hade satt upp lappar på skåpen!



Less

Matteprov imorgon, så hela kvällen har spenderats med matteboken och miniräknaren, yeei..



Haha, behind the camera

 


Alla hjärtans dag

I fredags for jag till Marie där några till var, vi förade och sen åkte vi ut på challenge, hade en himla bra kväll! Men var en lugn kväll för min del då jag jobbade dagen efter! 
 
 

Skål!




torsdag

Hade sovmorgon imorse, tanken var att gå till gymmet men kändes betydligt bättre att fortsätta sova så jag gjorde det. Redovisade idag, känns bra då det är gjort. Nu på kvällen kom Marie hit så vi ahr pluggat religion och nu ska jag bara skriva klart resten av texten sen slår jag på ett PLL avsnitt innan jag går och lägger mig. 
 
Imorgon är det fredag, hur grymt som helst! 
 
Från Stockholm
 
 

fearless

Morgonen startade inte precis på bästa sätt. Tanken var att skippa första lektionen då läraren varit borta förra veckan, man kunde ju alltid hoppas på att lektionen var inställd idag med.
Så somnar om men sen vaknar jag kvart i 8 och då skulle alla åka till lektionen så var bara fort upp och göra mig klar. 
 
Efteråt for ajg och Marie på stan en sväng och efter det har jag sett PLL aaaall day long och ska fortsätta med det nu, tjao
 
Bästa jag har skrivit alltså

Skit spel

Alltså jag stör mig otroligt på flappy bird, "high score 12" är inte ens mitt. Skitspel helt enkelt, då vet ni!




No more mabyes

Tanken med mässan är att hitta "rätt" högskola osv osv, men var roligare att ta gratis pennor och godis. 
Bussen for hem 2, sen har jag försökt få ihop redovisningen till imorgon, hate hate it 
 

Goodnight

Vart iaf inte mkt läxa gjort, såg PLL ist, tusen gånger bättre. Nu ska jag sova, imorgon åker vi till luleå på nån mässa om högskolor osv, blir nog bra!



Little by little

Hade bara 1 lektion till 9:10 idag, så jag och marie väntade in lunchen (som inte ens gick att äta) innan vi gick en sväng på stan. Sen gick ajg hem och såg PLL, okej lite beroende kanske.. 
Sen mötte jag upp AmandaL på Cafe piteå för lite lunch och småprat! 
Nu ska jag dock ta mig i kragen och få klart redovisningen inför onsdag
 

Pretty Little Liars

Sett Pretty Little Liars hela kvällen, när man väl börjar se kan man inte sluta kolla, 1 avsnitt till sen är det godnatt. 
 
 
❤️
 
❤️
 
 

Jag antar det inte spelar någon roll

Igår gjorde jag inte mycket alls. Sov och lyssnade musik. Sov ut på morgonen - somnade efter middagen och sov 5h var vaken en timma sen sov jag till tolv imorse, helt sjukt? Har nog aldrig sovit så mycket på ett dygn. 
 
Men behövdes nog. Just nu mår jag not so good, ber till gudarna att det inte är magsjuka på G!! 
 
 
 Vill bara tillbaka till värmen.
 

"Klassreunion"

Igårkväll hade vi klassåterträff, eller typ iaf. Hade en riktigt rolig och bra kväll, körde lite olika lekar, dansade och pratade på! Sen for amanda och sanni hem och resten for vidare till Viktor och badade och bastade! 
 
En grym kväll helt enkelt! 
 
 
 
 

Home

Just lagt mig i min egna säng i p-town. Haft en sjukt bra vecka, värme, sol, och verkligen ingen stress! 
Enda minuset var att en förkylning kom smygandes i måndagskväll.. Och blev bara värre tills idag, gjorde inte flygresan bättre precis. 
Inlägg om resan är på G, men inte idag.