Monday

Igår jobbade jag kväll och idag var planen att gå på stan, men då ringde dem och frågade om jag kunde komma och jobba så tackade såklart ja och slutade kl 20. Blir även att jobba imorgon, hoppas det blir lite mindre folk än idag, för idag vare fullt ös .
 
 
Shared a post - "^^" - agedah.diseye10@gmail.com - Gmail

A little party never killed nobody

I fredags bjöd jag vännerna på födelsedags fika, eftersom att jag var i Stockholm den helgen jag fyllt år så tog vi det nu i helgen istället! Efter det så förade vi och drog sedan på Challenge! 
 

"Stockholm i mitt hjärta"

Kom hem från Stokholm söndag natt. Har haft så sjukt roligt! Hotellet vi bodde på var pricken över i:et, riktigt riktgit bra! Sen så har vi varje dag shoppat, ätit god mat ute, och bara haft det bra. 
(Vi var inte lika bra på att bädda som städerskorna) 
 
 
 
 
På fredags kvällen tog i först en drink i Skybaren som fanns högst upp på hotellet, sjukt fin utsikt.
 
Men dumma nog läste vi inte allt innehåll, då den innehöll färsk röd chili, så den gick inte att dricka! 
 
 
 
 
Men sen drog vi till Daam och mötte Elin och hennes kompisar, roligt att äntligen få träffa henne! Sen dansade vi där och tog sedan tunnelbanan till Victorias, där det var ös! Inget att jämföra med Piteå dirrekt..
 
Sen på lördagen åt vi middag på Käk, som är artisten Petters restaurang, han var tyvärr inte där just då. Men "hållkäftenburgaren" var ändå god! 
 
 
Julmarknaden i gamla stan, vi var där förra året så kännde att det var ett måste att åka dit i år med, fick lite julkänsla, men den höll inte länge. 
 
Sen när vi var på stan och stod och tittade på något gatuframträdande så kommer det en och ställer sig brevid oss, dåå viskar marie till mig " kolla, det är ju Jens Hult" snacka om att vi blev starstucked, haha nja men nästan.
 
Inget blev så organiserat med de hela som jag tänkt, så slänger bara in lite olika bilder, tjao.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas

Firade julen hemma hos mamma, med familjen. På kvällen åkte vi till några släktingar och tillbringade den där med fler släktingar som också kom dit! Imorgon blir det att fira julen med pappas släkt, efter jobbet. 
 

Huvudstaden

Landade på hotellet för en timme sen, riktgt fräscht och bra! Nu ska vi ut på stan


Onsdag

3 lektioner inom loppet av 3 dagar är inget att klaga på! Har hela dagen och kvällen försökt komma igång med pakningen inför stockholm, men som varje gång jag ska packa så sker det inte förens i sista minuten. Det är bara så det är och inget man kan göra något åt. 
Marie kommer och hämtar upp mig vid 5 så bäst att försöka komma igång nu. 
Men är så irriterad över hur PH slutade idag, helt fel som åkte ut och nä allt bara suger med det. Helt inne i programmet både jag och Frida så nu sitter vi och klagar på hur dåligt val tobbe gjorde, haha det är inte lätt. 
 
 

Sweet 18

Vet inte hur många månader jag väntat på denna dag, helt sjukt. Nu är jag 18 och det känns banne mig hur bra som helst! 
 

Galet bra

18 år imorgon och ledig från skolan, kan det bli bättre!? 
 
 

Städfredag

Tog hela kvällen att städa, men nu är varenda liten låda i rummet ordning och reda! Ska sova ut imorgon, som om jag längtat -godnatt





Perfection

Ekat tomt här nån vecka, men då tiden går så fort och man har så mycket att göra så blir det som det blir. Även därför jag nyss stoppade lösen, för att ni ska slippa gå in utan att det stod något nytt ens. 
Har bland annat varit på Storforsens Julmarknad med Uf-företaget, firat syster 14år, haft kalas för släkten, pluggat, varit med kompisarna och sådant. 
 
Idag såg vi Lucia på skolan, är nästan ett måste för att få den där riktigta julkänslan. Sen när vi slutade for jag och Marie på gymmet, som nu är det enda sensia gymmet i Piteå då dem flyttat allt dit, skit dåligt enligt mig, för är betydligt mer trångt nu. 
 
Nä, ledig helg och inget planerat på schemat så nu ska jag starta lite musik och städa rummet och garderoben ordentligt, behövligt.