rubriker är inte lätt

Arbetstimmarna flög fort förbi och även timmarna efter, nu väntar ja på Amanda som är på väg sen blir det väl att se fångarna på fortet om de fportfarande är ?
 
ha en great lördag gott folk

Fridayyyy

Äntligen var det fredag! Har som alltid lång dag på fredagar men har gått hyfsat fort ändå. Fick världens skrattanfall idag då AmandaV skämde ut sig en aning kan man säga, haha grät rent av.. Är det någon som vet hur man skämmer ut sig så måste det vara du amanda!
 
Nu på kvällen har jag bara chillat på framför Let's dance med farmor för jobbar både lördag och söndag denna helg samt har en del plugg att göra då jag forftarande har saker att göra sen jag var i London.
 
arkiv bildee

Bra dag

Trots att jag slutat 16:20 så har dagen varit bra, beror nog på toppen vädret och att vi fick leka på ledarskapen! Och plus att det är 50% på bikbok så fyndade två tröjor.

Bloggappen säger att bilderna inte kan laddas upp..


^


New in

Köpte dessa pärlor i London, älskar Nike Free Run skor!
 

Back on track

Var ju sjukt roligt (eller så inte!!)att återvända till skolan och allt som hör till, som typ högar av läxor med de jag missat förra veckan. Men med mindre än sju hela veckor till sommalov så står jag  ut.

Nu väntas grillat till middag, gött.


London, staden med puls!

Veckan kortfattat. Lite blandat

Obligatorisk bild, på nå sätt. -Skönt att åka från Sverige som har allt med skola, kyla och jobb att göra!
 
Efter x antal timmar i flyget och vilse bland allt jäkla folk på tunnelbanorna med våra enorma väskor så lämnade vi dem där vi bodde hotell/lägenheten för att se staden på kvällen, våran guide Johnny (min kusin) som bor i London och kan staden gjorde att vi såg rätt mycket den kvällen.
-Big ben
-Picadilly circus
-Blir inte att träffa Johhny så ofta då han bor såpass långt borta, så bara de var himla roligt!
 - London Eye med farmor. Håret i ansiktet, blåste på bron vi stod på. 
 
 
Startade mornarna med springtur i Hyde Park, ett måste nästan!
 
Besökte Madame Tussauds, otroligt gjort! I slutet efter alla kändisar så var det 4D bio, sprutade vatten i ansiktet, slag i ryggen och luft i nacken och på vaderna, vilka effekter!
 
 
 
 
 
 
 
Camden town, mysigt ställe, lovley då solen kom fram!
 
Hann även med att shoppa på Oxford Street, underbart ställe om man älskar att shoppa;)
 
På torsdagen fyllde farmor år (b.l.a därför vi for till London) så vi följde med henne på Kew Garden, vilket är en enooorm trägård med växthus och trägårdar så de duger och räcker. Nä men Hon gillar blommor så blev bra.
 
Utanför våran lägga.
 
Fönstret till höger var vårat.
 
På en restaurang första dagen, trötta efter resan eller ?
 
Finns massor mer att visa och berätta om men de flesta bilder ger inte rätt upplevelse, de man ser är 1000 gånger häftigare än vad man lyckas fota. Men med detta inlägg kan jag bara säga att det har varit en grym resa! Blir säkert att fara dit igen, kanske i år - vem vet.
 
Kan även säga att ända sedan jag kom hem har jag blivit rastlös bara av de alldeles för döda vägarna, folktomma gatorna och tystnaden, att det är skillnad mellan Piteå och London är nog inte så svårt att förstå.
 
 
 
 

London

Fullt upp hela dagarna, inne på 3:e dagen här och London är verkligen något att se!
Bild från måndag kväll:


Min helg

Tog helg vid ett tiden i fredags! Amanda kom till mig efter ajg hade tränat och sen efter middagen gick vi och såg på smask genrepet! Avslutade sedan kvällen med en film men båda var allt för trötta så vi sov istället!
 
På lördagen hängde jag med Erika och Olle på stan och käkade på subland. Hejjade Skellefteå till seger och chillade framför fångarna på fortet med ´Sanna och kladdkaka, kvalletid hela helgen kan man säga! Dessutom var det Danielas födelsedag så vi tände ett ljus för henne och skänkte många extra tankar till den finaste ängeln, saknaden är enorm!
 
Idag , söndag så borde det innebära söndagsångest, men icket det inte! För imorgon drar jag till London!!
Har fixat lite saker inför resan i stan, varit och tänt ett ljus på danielas grav. Just nu hejjar jag på skellefteå och efter det blir det att göra bort lite plugg och packa! Mycket att göra , vi höres-
 

I will wait

 

Matte provet fick vi göra två och två (!!) så de var ju chill. Sen har jag haft en soft dag. Efter middagen drog jag och Frida med bilen till sjulnäs och såg elevensval konsert. Min syster var nämligen med och sjöng! Mycket roligt hade vi iaf, på alla sätt! Nu- spanska plugg, adios

 

 


Lunchpromme

Eftersom jag hade lunch i över två timmar idag så gick jag på en prommis med siri i fin vädret!

(Bilden på siri vill inte laddas upp så skiter i den.)


Wonderland

Dagarna rullar på, skolan är igång. Min mentor som vi har många lektioner med är borta denna vecka vilket innebär en himla soft start efter lovet, knappt nå lektioner. Sen så är ju vädret great det med vilket inte gör en annat än pigg!
Har dock matteprov imorgon men känner ingen brådska, ska kolla igenom det nu sen sova, imorgon är det även sovmorgon - kunde inte varit bättre, bye
två bilder från veckan i brist på nå bra


Älskade ängel ♥

Du somnade stilla då färden var slut
från allt vad du lidit
du nu vilar ut
 
Vi binder en krans av minnen
de vakraste och finaste vi har
vi vet att de aldrig vissnar
hos oss är du alltid kvar
 
Inga ord beskriver nog, sov i ro våran älskade älskade ängel. Saknaden är enorm men vi ses igen. ♥
 
 

Boda Borg

Varit på Boda Borg hela dagen, briljerat som bara den!
Nu väntar vi bara på bussen hem.


Kvalletid

Fick fiin besök av moster, Frida och Sebbe så vi köpte frukt och gjorde fruktsallad med glass, mumsade på de och skrattade som bara den, bra måndag helt enkelt!


Mondayyy

Fick hoppa in och jobba extra nån timma. Efter middagen drog jag ut och sprang, lite kallt men!


Jalla jalla

For ut och sprang med marie och sen på gymmet. Sen har jag jobbat kvällen, alltid bra med lite stålar!

Borde sova nu men är inte alls trött, världsliga problem eller nå. Gonatt