Fullmoon Party

Igår var det äntligen fullmoon party. Roligt med tema, glowsticks och neon. Enda nackdel var att vi tydligen köade 1timme, kändes fortare väl där men. Men annars gode bra kväll!






"

Dagarna bara springer förbi! Måndag jobbade jag i brödet. 

På tisdagen var jag in på smashing och tog bort mina gelenaglar, eller ja gelen, för naglarna är ju mina egna. Sved lite i hjärtat men kan inte ha kvar dem pga mitt jobb. Jobba sen några timmar. 

På onsdagen var jag i brödet, hade även en rolig utbildning under dagen. Efter det for jag och sov hos pappa. 

Idag fixade jag lite saker till imorgon och jobbade kväll sen. 
Nu ska jag lägga mig för larmet ringer 5:30 imorgon!




Söndagsångest

Riktigt skönt med två lediga dagar. Idag har jag storstädat rummet, skinande rent! Nu såhär innan jag ska sova känner jag faktiskt lite söndagsångest.. Imorgon är larmet ställt på 5:25.. Men men, eftr fem tunga dagar så väntas fest, fullmoon party(!!!) nån mer än jag som är typ jätte förväntansfull? Aja, godnatt




Heeelg

Jobbat långa dagar nu i 8dagar, så att vara ledig imorgon och på söndag känns inte helt fel. 
Innan jag började idag så gick jag en sväng på stan med Sanna och efter det tog jag en promenad med vovven i finvädret. Resterande helgen är inte planerad alls, ska sova och vila inför 6dagars jobb nästa vecka.
Jobbar gode mycket just nu men varför inte lixom. 
 
asså förra sommaren, sjukt galet jäkla bra alltså 
 

Success is the best revenge

Jobbade som sagt fredagkväll, upp och jobba 6.30 lördag igen, var i brödet så gjorde blandannat 400 semlor och massa annat extra, fullt ös pågrund av alla hjärtans dag. När jag slutade var jag trött som bara den, såg nån film innan jag la mig.
Började tidigt igår med och efter jobbet tog jag en prommis med sanna sen låg jag deckad med världens huvudvärk. Idag samma visa, börjat tidigit, 7:15 och slutade vid 15:45. Trots att jag jobbat massor och varit hur trött som helst hela helgen har jag inte  kunnat somna förens sent på natten.. Och imorgon börjar jag 6:00 men på fredag får jag äntligen sova ut, längtar..
Nog om det, nu ska jag städa mitt rum och fixa lite. 
 
När jag gick till jobbet söndagmorgon var himmeln väldigt mäktig 'eller nå
 


Sometimes you win, sometimes you learn

Solen har varit framme och jag har haft ännu en ledig dag. När jag vaknade gjorde jag en smoothie senare for jag på gymmet, blev där ett bra tag. Sen har jag varit hemma och sett nån film och kollat på bilder med erika. 
 
Imorgon är enbart ett träningspass inbokat på dagen sen på kvällen väntas de lite jobb. 
 
 
Missade matchen som var ikväll, tycker dock de nästan bara är kul och bra att se då man är där..
 

Onsdag

I måndags började jag 05:30 så var segt att kliva upp och efter 12timmar var dagen avklarad. Igår jobbade jag kväll. Idag har jag varit ledig så har sovit ut, sett massa filmer sen varit på innebandyträning nu på kvällen. Blir mer film nu ikväll för är även ledig imorgon, känns ju bra!




Kåbdalis

För nån dag sen ringde Hanna I och frågade om jag ville följa och se hillcross i kåbban å sen festa och sova i stuga från lör till sön. Lät ju kul så följde henne och två av hennes vänner. Kvällen var riktigt bra, träffade många bekanta, även Frida och Joel som ja hängde med resten av kvällen! 




Helgen

I fredags blev det utgång med Sanna! Mycket folk var det, tog även en bild med Smail som var till Piteå med Pao.


Sannas bild

På lördagen kom jag lite spontant på att de var Ladies Night på coop arena! Så jag och Frida.e for och såg matchen!