And these are the days

Gymmat idag, armarna fick jobba. Annars har ja inte gjort mkt alls! 
Det som förgyllde min dag var att Avicii har ny musik(!!) Om de är nån som kan göra musik är de då han




You are my sunshine on a rainy day

 

Partyfriday

I fredags var jag på Ikea med mamma, Anna och Frida. Sen var det fort hem och fixa mig innan jag drog till Hanna och förade sen drog vi ut på kalles. Faktiskt en riktigt bra kväll, en av de bättre, mkt folk och så. Dock är min mobil stendöd, så imorgon ska jag in och beställa en ny. 
 
Lördagen jobbade jag sen på kvällen kom Sanna och Frida h, mys. Idag har jag också jobbat och för en stund sen kom jag hem från en lång prommis med sanna. 
 


 

Heey

Gymmat innan middagen och mot kvällen kom Frida och Anna. Bakade en kladdkaka å mös på! 

Bjussar på en partybild 




*



Are you living your dream?

Gick en prommis igårkväll, trots massa kläder var de kallt. Idag klev jag upp 5:00 och var förvånande pigg då ja bara sovit 2,5 h inatt. Jobbade till 11, så haft en slapp dag. 
For och gymmade för ett tag sen och nu inväntar jag bb å ph med plugg!




Men, vad är det för jävla fel i att bli den som blev kvar, i våran stad där vi vuxit upp, vad är det för fel i att älska det man har

Bland de bästa med mörka kvällar är min gata, all belysning från lägenheterna.
 

Cool kids

Avslutade denna riktigt braiga helgen med sanna och en skräckis! 




Helgen

I fredags förade jag och sanna hos mig innan vi for på fest på logen i norrstrand. Lördagen festade jag med amanda och agnes å nåra till, for på två förfester pch sen utgång.

Riktigt rolig och bra helg!







Weho

Mot kvällen for jag till Frida h och såg idol å bb! Förberede just drinkar som behöver stå i frysen till imorgon kväll men nu ska jag sova.




Stupid people

Hittade de jag skulle på stan, å lite till. Förutom de har jag hinnit plugga lite, träffa sanna, träna, skypa med amanda och såklart sett bb å ph! 






Bibblan

Mötte upp amanda på bibblan för att komma igång med att plugga för högskoleprovet. När amanda åkte satte jag mig och läste, ska snart cykla till stan och göra lite ärenden.




Idag är det ingen vanlig dag

Började jobba 11:45 idag men hann med en sväng på stan innan. Efter jobbet for jag på gymmet för att springa bort lite träningsvärk jag fått sen träningspasset igår, verkar inte gett nån skillnad.. missa alltså BB, men ser det just nu senväntar sängen. 
 
Sanna fyller även år idag, grattis än en gång vännen! 
 
I'm lucky to have a friend like you!
 

Måndag

Jobbade kväll igår, idag har jag bara hunnit med ett långt träningspass, sanna kom även förbi en sväng på gymmet, lite livsuppdatering typ! Kvällen har ja bara tagit de lugnt å sett idol, bb å ph! 




Bra lördag

Festade hos Frida h igårkväll, även Emil, Viktor och Joel var där! Hade riktigt roligt, sen drog vi vidare på nån lokalfest. 
Oturligt nog, på nå vis, tappade jag mobilbörsen me alla mina kort när vi började gå från festen. Men var idag och kollade dikena och hade himla tur för hittade den.

Tog bara en bild igår, dålog kvalla å grejjer



Tonight! We are young

Jobbat till tre, gick hyffsat fort ändå. Nu har jag gjort drinktillbehör för ikväll blir de fest! Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig, supertaggad. 
 
 

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

For förbi moster idag en sväng och hjälpte med lite stuffs, sen har jag varit hemma och sett serier. Efter middagen började jag städa garderoberna men gav upp och for på gymmet. Inge festande för mig ikväll då jag börjar 6:45 imorgonbitti. Så nu lite mer serier sen sängen. 



Torsdag

Idag har jag ägnat hela dagen åt att städa mitt rum helt och hållet, bara klädgarderoberna kvar. På eftermiddagen tog jag en promenad och på kvällen kom Amanda förbi.
 
 



Luleå - Skellefteå

Vägen till hockeyn började med att vi råkade missa avfarten mot luleå då jag såg fel på kartan, men löste sig tillslut. Lagen hann bara komma in så gick brandlarmet, fick gå ut en sväng men då de bara var rök från raketgrejjset så var de lugnt.
Luleåklacken var sjuuk, tur man inte stod där hehe! Annars var de riktigt roligt och bra match att se på, synd bara att skellefteå svek.
 




You started messing with my head until I hit a wall


Igår jobbade jag förmiddagen sen var jag och fixade lite sysselsättning för i höst. Sen efter middagen och en alldelles för lång Pn tog jag mig i kragen och drog på sensia. Idag har jag hunnit med ett pass på gymmet och ska nu duscha och göra mig klar, för sen far jag och Sanna mot Luleå för att se hockey, synd man bara inte kan reglerna helt hehe. 

Every summer has a story

Slänger in massa bilder från i sommar, har inte alltid varit så bra på att komma ihåg att fota men men. 
Inser hur sjukt bra denna sommar varit och hur mycket jag saknar den redan då jag kollar på alla bilder.
 
Studentresan, en sjukt rolig vecka i Turkiet! 
 
 
For på BF3A's klassfest, könsbyte. Men hade även fester med min egna klass.
 
Balen
 
 
Fester under studenten med olika teman, varje kväll var rikitgt rolig
 
 
 
 
 
 
STUDENTEN
 
 
 
 
Midsommar
 
 
Drog på en tripp till Happis å finland med sanna
 
Tillbringade många dagar i solen, både på stranden med vänner eller i poolen hos kusinerna
 
 
Party mee sanna
 
Umgåtts med vänner så ofta man hade tid från jobbet
 
 
 
 
PDOL, bästa helgen på hela sommaren, tyvärr var jag inte så bra på att fota
 
 
 
 
Mer party
 
En sväng till Skelelfteå me sanna
 
Shopping i luleå
 
Klassfest me gamla 9a
 
 
 
 
mer party
 
 

Nothing

Haft en väldigt lugn helg, tanken var att festa men blev inte så! Istället umgåddes jag med Sanna i fredags och lördag var de filmkväll hos Frida. Idag har jag tränat och städat rummet, jag och Sanna har även bokat biljetter till hockeymatchen på onsdag, go skellefteå;) 
 
 

-

Igår började innebandyliret om, så jäkla roligt! 
Idag har jag jobbat, ingen vanlig arbetsdag blev det då inte! Vi var "utmanade" i ice bucket challengen så vad gör man inte för laget, PT och svt var rent av där, aja kul hade vi iaf! 

Nu på kvällen är ja barnvakr och har även kört bodypump här då min moster har gymgrejjs hemma.