Wonderchild

Veckorna brukar alltid gå fort med mitt grymma schema, men då det är lov, går tiden på något vis ännu fortare. 
Har sovit ut på mornarna,shoppat i skellefteå, varit på bio, hängt med gänget och nu hela, eftersom Matilda is home och bara tagit det lugners. 
 
lånar din bild mandi, thanks;)

'

Upp tidigt imorse för högskoleproven, var på skolan från 8.15 till 16:30, hade dock inte pluggat nå eller så innan då ajg bara gjorde det för ett test innan våren då jag tänkt göra det mer på riktigt. 
Nu på kvällen for jag till frida och umgåddes med kusinerna, spelade spel, såg film, nu är jag hur trött som helst sen dagen och inte nog med det, imorgon börjar jag jobbet lite efter 8, ingen sovmorgon här inte. 
Godnatt
 
 

Fegt att bara blunda

Har helt glömt bort att skriva, i onsdags checkade jag av risk 1:an. Känns bra att vara på g med allt ang körkortet så jag såsmåning om har det klart!
Igår mina vänner, då beställde vi studentmössorna, helt galet och overkligt att det verkligen är såpass nära, sjukt!
Idag hade vi psykologi prov, fick ihop 8.5 sidor så känns ändå lugnt! Till lunchen fick vi glass och på företags lektionen blev vi bjuden på fika och godis, bra slut innan lovet kan jag säga!
På kvällen har jag sett hockey och sen hängt med Frida, Lotta å Svea! 

Imorgon väntar högskoleprovet, så nu ska jag sova i min renbäddade säng, finns inget bättre! 
 





One day

Struntade i allt som har med att vara sjuk att göra, for på körlektion och sedan till skolan, kanske inte de smartaste valet men desto mer man är borta desto mer efter plugga blir det och det vill jag inte. 
 
Amandav kom förbi så vi drog en sväng genom stan och så men var gode dött så vi for hem till mig och såg partaj, roligt pprogram dedära! 
Nu sitter jag och bokstavligt talat skäms, åt Gunilla på Hollywood fruar.. herregud alltså 
 
 
Untitled

LYCKA

Trots att jag är sjuk så har jag varit mer än väldigt väldigt lycklig, över taggad och spidad idag,för idag bokade vi biljetter till AVICII i Stockholm! HUR sjukt jäkla amazing är inte det!? 
Nä mina vänner, detta är helt galet! 
 
 
Tänkt att få höra detta live, herregud är det verkligen sant.

herrregud

Suttit och nött sims ikv och självklart så dör datorn och inget sparas, det är ju inte sant, galet arg för stunden. 
Aja nog om det, men finns inte mycket annat att säga då de inte är speciellt händelserika dagar när man är sjuk, jo juste, har klickat hem ett par träningstights så får se om dem dyker upp till veckan! 
 
now you know 
Teenager Post

Liar Liar

Lördag idag, ledig helg från jobbet men givetvis är man sjuk, känns inte sådär jätte roligt. 
Kännt mig rastlös hela dagen så städade rummet, men skulle jag inte gjort, lungorna protesterar något enormt. Ska nog läsa vidare i körkortsboken och sluta kolla på biler från i sommar, får bara mer och mer ångest för vinter, kallt och nä fy. 
 
 

Feber och grejjer

Igår kände jag mig inte kry men for på skolan ändå, fick tillbaka matteprovet och det gick långt över vad jag trodde. Men men när jag kom hem fick jag feber så var hemma idag och inte gjort mycket alls,läst i körkortsboken, sett idol, you name it. 
 
      
 
      
 
      
 
 
 
 
 
 

I'm lucky to have a friend like you

  
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Jobbat fyra dagar nu, men nu är jag ledig två veckor i guess!
Igår kväll kom Amanda på middag sen drog vi ut med bilen, hälsade på Frida sen for vi en sväng till stan och hamnade på en fest. sen körde hon hem mig så gick nästan å la mig dirrekt var så jäkla trött
 
aja, godnatt
 
It's so cold outside~

mina bästa

Ta mig tillbaka till sommaren och mina underbara vänner. 
 
 

live while we're young

Bloggat för någon dag sen men tydligen har de inte publicerats, ajdå
 
Iaf så kom Ingela, Lotta och Svea till Piteå i helgen som var så har umgåts med dem och fler släktingar!
Igår var jag ochMarie på studiebesök på LTU i luleå, vart faktistk taggad på allt som har med universitet att göra, men kommer vara mycket plugg tror jag, men kan nog inte förvänta sig så mycket annat..
På tal om plugg har jag matte prov imorgon och internationell marknadsförings inlämning, blir sent ikv.
 

Denna eviga motvind

Dagen börade bra, sovmorgon och chill dag, sllutade med alldelles för mycket att göra, saker som inte kan skjutas på, lämnas med allt att göra, jag kan inte dela på mig, tyvärr. Nä helt enkelt för lite tid och för mycket att göra, less less less.
 
Om de vore så enkelt.
Quotes and Stuff We Say

När det går bra är det roligt

Kändes segt idag då man bara haft 1h lektion de två första dagarna, men överlevde. Efter det drog jag och Marie för att fixa lite med UF företaget, det går frammåt! 
Sen glömde jag mobilen så övningskörde dit och hem sen fort till jobbet, stängde ikv så kom nyligen hem. Nu måste jag ta mig tid till religionsprovet annars blir det inte lätt på fredag




Less

Sov länge idag, sen vid två åt jag frukost och gick till gymmet med sanna, himla roligt att få en träningsmate ! 
Nu har vi nyss varit på husvisning, men inget bestämt alls än, utan vi får se.