When someone shows you their true colors, don't try to paint a different picture.

Jobbade som sagt igår, några timmar idag och blir även att jobba hela dagen imorgon. Börjar dock känna lite stress över halloweenklädsel men ska fixa det på torsdag. Nu ska jag leta upp en bra film att se på tills bb börjar 
 
 
 

Söndag

Gör en tidig kväll, kl är inte ens 22 och jag ska sova, de var länge sen ja la mig så tidigt. Upp före 7 imorn igen för jobb men ska inte klaga! Sanna var förbi en stund ikv och vi hann prata ikapp litegrann och försökt planera halloween frdagen. Godnatt





There’s an angel beside Saying things just ain’t right But I’m not good at listening

Veckan som gått har bestått av jobb, träning och vänner. 
Fredageftermiddag fråga Hanna om vi skulle festa, tackar såklart inte nej till party och blev en bra utgång med mycket folk ute! 

Dock mindre kul att stiga upp bakis till högskoleprovet men överlevde! 




Det är hit man kommer när man kommer hem

I fredags vart de spontanutgång med Amanda, faktiskt mkt folk för att vara fredag så var roligt!
På lördagen for jag på fest hos Fredde och resten, hade det väldigt roligt och sen mitt iallt blev de att vi var några som drog in till kalles, och de vart ännu en bra utgång! Slutade med att jag inte gick hemmåt förens vid 5 tiden, snöade dessutom och kallt var de. 
 
 



I'm bulletproof, nothing to lose

Har skitit helt i bloggen, sorrysorry. 
Förrförra helgen var de utgång för hela slanten för mig och sanna, roligt som vanligt, "efterfest" hos sanna sen sovde jag även över där. 

Min Iphone 4s som fick ersätta min kraschade 5s tillsvidare gav upp den lördagen, utan att bli kastad dessutom. Så förra måndagen köpte jag en ny 5s, vill inte ha 6:an , för stor. 

Förra veckan bestod av en hel del jobb, lugn helg och lördagshäng med sanna! 

Denna vecka är enligt schemat jobbfri men som idag, hoppade jag in extra.

Ha de gött¡




Nothings ever what we expect

Jobbade kväll igår, så ingen challenge premiär för mig inte. Men var ändå inte tagg så. Idag däremot har jag varit taggad för fest sen jag vaknade. Vart och hur jag och Sanna festar ikväll är inte spikat än men fest blir det iallafall!