Nu står vi här, hur fan gör vi nu

Hela familjen har legat med hög feber och jag har halft fått förkylning med lite snuva och hosta och bara väntat på att bli helt sjuk men än så länge har jag inte fått något av de.
Tanken var att jag och frida skulle försöka få biljetter till statt igår men var slutsålt så tillslut gav vi upp. Trots de var massor med folk där så var jag inte helt tagg ändåså, konstigt nog. Men hade en bra kväll iallafall.. Var med sanna istället och vi körde runt och i väntan på att umgås med Frida köpte vi trisslotter, körde kundvagn och lejdade på.
Idag jobbar jag kväll och imorgon är jag ledig.
 


 

~

add a caption

Fifty shades of grey

Såg äntligen filmen Fifty shades of grey i onsdags. Har läst 2 av böckerna för ett bra tag sen, och om jag läser en bok och tycker den är bra då är den verkligen bra, för jag hatar att läsa. Har hört mycket olika om filmen men jag tycker då den var riktigt riktigt bra! 
❤️😍
 
What are you doing to me?

Tisdag

Vaknade och var pigg som bara den 6:40, lite före larmet så klev upp och tog mig sen iväg till gymmet. Sen har jag jobbat, blev att jobba över några timmar. Fort hem och vidare på kalas hos Frida, 20bast! 🎉 Efter det for jag och Anette ut och sprang 7km. Nu ska jag äntligen sova!




you bought your image in package deal

Veckorna går som vanligt sjukt fort, innan man vet ordet av det så är det helg och nästa sekund är även helgen slut.
Förra veckan har bestått av jobb och träning. Hängde med Sanna i fredags innan jag började jobbet, eftersom solen varit framme blev det en långprommis.Jobbhelg så förutom jobb har jag inte hunnit så mycket mera. Idag var jag ledig så har tränat ett långt pass på gymmet. Nu på kvällen har jag handlat hem en massa och gjort en hel del matlådor, ska göra fler imorgon också .
Nu ska jag försöka komma i säng, ska hinna med träning innan jobbet imorgon. 
 




 

Fullmoon Party

Igår for jag till gymmet vid 7tiden men eftersom Hanna bjöd in på fest så hann jag bara med uppvärmning sen hem och skynda dit! Hann förfesta där ett tag innan vi drog ut på challenge, var Fullmoon party last call, bästs evenemanget av alla så även denna kväll var riktigt bra om inte bättre! Dessutom alltid kul träffa nytt folk.








Hope

Jobbat tre långa dagar mån-ons. När jag slutade igår var de bara hem en sväng och vidare och träna innebandy. Var seg innan men som vanligt, sjukt kul när man väl spelar! Idag började en veckas ledighet, känns lyxigt må jag säga. Men behövligt, så medt troligast lär jag inte tacka ja på nå extra, pga att axlar behöver vila och sånt.
Idag sov jag ut och sen luncha vi med farmor på stan. 




Red Room

Igår blev de jäkla spontant en utgång till! Hade inte ens biljett men lyckaded lösa det på kvällen och begav mig sen på förfest. Sen vidare på stat! Kul me nytt ställe! Träffade mycket nytt folk å bekanta och dansade, avslutat med käk, som vanligt! Nu avrundar jag en grym helg med film efter kvällens jobb!