Torsdag

Svårt att smälta att pdol är över och med det snart öven sommaren, inget speciellt att se fram emot nu. 

Jobbade iaf 6:00-16:30 igår sen på kvällen for ja på gymmet, hann även en sväng till amanda å agnes i munkis. Gick hem, var dock längre än ja trodde men men 
Jobbat idag med å nu ska ja laga käk, gymmet väntar ikväll med! 




Piteå dansar och ler!

Haft en sjukt bra helg, sommarens bästa, förutom studenten såklart 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pdol är igång!

Jobbat både i helgen å under veckan, men har hunnit med att sola på Norrstrand, träna å umgåts med vänner.
Kom just hem från pdol, har gått och pratat med bekanta samt kollat läget på området, shit så roligt att de är igång!
 Men ska sova nu, 3h ifrån att varit vaken 1 dygn, förklarar nog min trötthet.



*



1 vecka kvar

Idag var planen att sola men då de var dåligt väder for jag och Sanna på gymmet istället! Efter det gjorde jag mig klar och mötte upp Amandav på stan och luncha! Efter det har jag jobbat hela kvällen, men då man trivs å har roligt går tiden fort;)




Onsdag

Jobbat dag idag, lärt en ny kassan så har mest bara kollat på. På kvällen lagade jag, matilda och amanda middag, sen kom även sanna! 






~

Solat i bersika med några släktingar, sen for jag hem och fixa mig för en kväll med jobb! Nu ska ja sova, börjar 7:45 imorn!




Mondaaay

Igårkväll såg jag vm finalen hos amanda med sanna å matilda, grattis till tyskarna! 
Idag hoppades jag på finväder då jag varit ledig idag men så bra var det tyvärr inte, sen var tanken att gå till tages på kvällen med sanna men då de regnade såg vi en film ist, funkar de med. 
 
 

Partey med min vän

Utgång igår med Sannii!





Torsdag

Jobbade på förmiddagen sen dirrekt efrer jag slutat hade jag tid på salongen för naglarna, nytt å fräscht! Sen solade jag och såg serie på balkongen.
Börjar 6:00 imorgon så godnatt





9/7

Klev upp och mötte Matilda på Ica redan kl10 så vi hann fara och vara på phb länge. Slutade med att vi gick till mina kusiners pool och badade. Bra dag och väder, avslutade kvällen med filmmys i Roknäs! 




Tisdag

Det bästa med at mest jobba kvällar är att jag även idag kunde sola hela förmiddagen, idag cyklade jag till moster och solade där innan jag for hem och gick till jobbet. När jag slutade var det fortfarande ca 25grader! Imorgon är jag ledig så hoppas verkligen på bra väder 
 
Pdol förra året - var en så sjukt bra helg, hoppas denna pdol blir ännu bättre! 
 

Måndag

Jag och amandav köpte med oss lunch och for på phb där vi solade i några timmar. Sen hann jag bara hem och duscha för att sedan jobba kväll. Trots min envisa förkylning eller vad de är som knappt gått över från studentresan så börjar jag känna mig krasslig igen, irriterande.. Hoppas på lika bra väder imorgon då jag inte börjae jobbet förens 14:30




sommarkväll

Åkte hem från stenis på eftermiddagen och efter maten cyklade jag och Sanna för att köpa en glass och såg sen fotboll på LF. Senare kom Amandav och hämtade upp mig hemifrån och vi for på tio till tolv sen satte vi oss och pratade på tages.
Älskar verkligen dagar med sol (då man är ledig..) och då de fortfarande är hyffsat varmt på kvällen! 



 

Sol och bad

Är så bra väder idag så tillbringar dagen hos kusinerna på stenarmen med sol och bad! 





Norrut

Sjukt skönt att ta helg efter stängning i torsdags. Igår tog jag och Sanna bilen upp till Haparanda för ikea besök, shopping och en sväng in i Finland. Sovde sedan över hos Danne innan vi for hem idag, fick med flytta hemifrån stuffs från ikea och så. 
Var orolig innan hur de skulle gå för oss två virrpannor men kan säga att vi grejade de bra och kul har vi haft!

Väl hemma drog vi på gymmet, legdaay. Sen på kvällen kom Amanda förbi och vi  gick en sväng runt i stan. 





-

Förra veckan jobbade jag mycket men hann med att se psg matcher i bra vädret! Solat, umgåts med kompisar och även kommit igång med träningen efter förkylning som inte velat släppa från studentresan.
Ledig hela helgen!