Långfredag

Amanda kom på kvällen så kollade på Let's dance och så! Idag, nu snart ska ajg iväg och jobba, ikväll blir det middag hos några släktingar.
 

Sunnyy

Pigg kl 9 imorse, min låånga sovmorgon blev inte som planerat! Men men
Tog med mig Marie på en joggingtur ute i det fina vädret, betydligt roligare att springa ute än inne i gymmet. Efter det gick vi till sensia och gymmade! Vad som sker ikväll är oplanerat ännu men lets dance blir det iaf, kan ju inte missa maria!
Tumblr_mkeftc7lzo1s9at8yo1_500_large
 

See you tomorrow?

Dagen har bestått av jobb, chilledill och besök hos min moster, nu ska jag slå igång en film eller serie och bara sova, imorgon ska jag sova så länge jag vill!
 
sommar tack?
 

Loooov

Äntligen är det lov och på något vis blev man lite piggare;)
Höll på att försova mig imorse, vaknade 25 min innan lektionen började..
Eftersom jag slutade innan tolv tiden så lagade jag lunch hemma, plättar. Gick åt skogen, jag är verkligen ingen talang på matlagning.
Ikväll ska jag umgås med 2 coolingar, längtar massor till att träffa Mattegirl!
 
Tumblr_lt6cms6gnz1qhqynpo1_500_large
 
 

Tisdag

Igår kväll var jag hos en massör och blev masserad på ryggen, fin fin påskpresent!
Idag hade jag 3 lektioner och efter det gick jag och Marie in till stan och fikade sen var det bara hem och ladda inför jobb, har jobbat sedan 16.00 och kom hem vid halv 11.
Snart väntar sängen och imorgon tar vi påsklov vid 12 tiden, inte klagar man!
 
Dsc_5080-e1364207314704_large

A good friend knows all of your stories. A best friend has lived them with you.

 
Vill bara göra ett litet inlägg till en grym person som fyllt 18 hela år idag. Ända sedan dagis har vi kännt varandra och vi har inte bara några minnen utan en hel drös med grymma minnen, alltmöjligt roligt har vi hunnit med och mer kommer det att bli, massor mer.
 
II honestly don't know what I would do without you.
 
Grattis än en gång Amanda!
 
 
 
 
 
 

hello

Tro det eller ej, I'm back.
Har varit mycket de senaste 2 veckorna och har inte varit så tagg på att sitta och blogga.. 
Men efter en grym kväll igår, då vi firade Amanda så kan man inte annat än ha bra humör. Om de är nån som kan få en att må bättre så måste det ju vara vännerna alltså.
 
 
 
 

Gratulerar

 Bloggen är verkligen inte något jag prioterar men vill bara inflika med ett inlägg till en myndig tös!
Grattis på födelsedagen Frida, hoppas du haft en helgrym dag! Nu är du (fucking) 18 år! Åren bara går och går, nyss var vi sådär små och löjliga, men även om tiden går så sjukt fort så har vi hunnit med så otorligt mycket och det kommer bara bli mer, du är helt enkelt grym vännen!
 
 
 
 
 

Thanks

Är så glad att jag har mina otroligt bra vänner, kunde inte haft det bättre. Ni har varit och är ett otroligt bra stöd och finns alltid där! Tack så mycket, älskar er. <3
 
482879_541813195842058_925413707_n_large

Min ängel

De senaste dygnet har varit tufft. Du, min fina och underbara vän med din enorma kämparglöd är nu hos morfar där du kan springa och dansa.På en plats där inte smärta finns. Det känns väldigt orättvist att en sjukdom kan sätta stopp för så pass mycket men du har varit så otroligt stark, så stark som jag aldrig sett någon annan vara!
Det kommer att vara tomt utan dig men jag vet att vi kommer ses igen och jag vet att du vakar över oss, du finns i mitt hjärta och tankar föralltid och jag kommer alltid att bära med våra minnen.
 
Sov i ro, min älskade ängel! <3
 
Julen 2011.
 
 
 

Här ekar det

Veckan har gått så fort och jag har verkligen inte haft tid att blogga då jag tränat massor och igår kväll jobbade jag! 
Nu sitter jag ialla fall på stenis, borde göra en spanska presentation men glömde pappret hemma. aja
Efter en otroligt seg dag idag slet jag mig till gymmet och tränade, nu på kvällen har vi kört lite skoter i mörkret, kallt men roligt! 
 
 

hellooo

Idag har jag inte gjort mycket! Förutom nu på kvällen då jag har jobbat!
Känner att söndagsångesten borde kommit men känner faktiskt ingen! Jag menar, 5 skoldagar och nu när mitt inviduella val är slut så har jag softsoooooft måndag och tisdagar och efter denna skolvecka är det prao 1 vecka och efter det är det 1,5 vecka innan påsklov, love it!
 
 

Who is real - ingen

Tumblr_mfmzoogwuv1re3nwro1_500_large

Fredag - lördag

Blogg appen funkade inte igår så orkade inte blogga, var iaf med mina två fina vänner, sanna och Amanda. Mös framför gladiatorerna och spelade lite pianoo.
Idag har jag jobbat och kvällen är inte spikad!
 
over and OuuutTt