Stop letting it bother you, just let it go

Höll just på att somna så ringer andreas från festen å ville ha skjuts. Körde även hem Anette efter så tröttheten försvann helt. En kopp te hoppas jag hjälper.




Lördag

Klev upp vid 10 och sen körde jag moster till stan och vidare till gymmet. Benpass på schemat. Efter det blev de lite bråttom, duscha snabbt sen till Storheden i Luleå för lite shopping med Anette och Erika! 
På kvällen hade vi middagsfrämmande och sen kom fler släktingar, hade nämligen 30års kalas för broder hemma hos oss. 

Hadee

Fredag

Vaknade vid 9 for senare mot gymmet för ryggpass. Sen blev det att jobba några timmar! Under kvällen for jag till gymmet igen, körde crosstrainer 1timme, i brist på annat att göra hemma. 




I don't care 'bout rock 'n' roll, I just want that bass you know

Seg jobbdag igår men tillslut fick jag gå hem. Böt om och drog sen på gymmet för armpass, fick till ett bra pass trots lång arbetsdag. Tog även helg igår, ledig fem dagar i sträck nu, känns himla bra. Kanske dock får hoppa in nån timme imorgon, får se, men gör inget. 
 
Vaknade idag av vana vid 6 tiden men fick somna om till 10 och sen mötte jag upp Frida.h på stan och vi lunchade och shoppade lite, fick med mig 3 tröjor och en kjol hem. Efter det for jag till gymmet och tränade cardio, axlar och mage. 
Kvällen är oplanerad så ska bara städa och ta det lugnt! 
 
 

CHL

Var på ikea igår med mamma en sväng. Idag har jag jobbat till 14:15 sen hann jag med ett benpass innan Sanna hämta mig och vi for till Luleå för att se luleå-skellefteå, fick de som present! Bra match å må jag säga de var!

Nu säger jag godnatt och imorgon jobbar jag sista dagen innan jag tar helg,wehåå





Onsdag

Jobbvecka i fullgång, eller jobbar ju alla veckor men varannan vecka är 6 dagar om inte 7ibland. Var i brödet idag, så har varit full rulle i 10,5h! Nu när vi även gör semlor, gjorde 200st idag så blir de lite mycket. 

Efter jobbet gick jag hem och vilade en snabbis innan innebandyträningen, sjukt roligt! Nu är ja helt död trots kl bara är 10, godnatt!




Fredag

Idag var det ett år sedan jag tog körkortet. Känns som det året har gått lite läskigt fort! 

Umgåts med Sanna på kvällen iaf. Köpte lite gott och såg film! Tänkte åka skridskor på pitholm men kan ju säga att planen var full av snö så strök den tanken dirrekt..




Gott nytt år!

Igår började jag nyårs firandet med middag hos Frida med joel, viktor och fredrik. Sen förade vi där och några fler kom. Efter det for vi till lokalen i munksund där de var folk. Firade in de nya året med vänner och bekanta, bra kväll avslutat med suneskäk!