Tummen ner för Pitebo!

Just nu är jag så sjukt less Pitebo! En stor artikel i tidningen om hur dåligt dem hanterat detta.
Förra våren mätte dem tempen i läggan, i mitt rum var den lite över 10-11 grader, sjukt. Hur mycket har dem gjort åt det?-ingenting alls!
När dem börjat repa eftesom nu, sisådär ett år försent får man fortsätta frysa, blev lovad ett extra element idag, kom dem, nej! 
Lär få bo i kylan även denna vinter,
 men ett som är säkert, ägare av en pitebo lägenhet tänker jag inte bli sen som det ser ut nu. Nä usch är sjukt förbannad. Mycket snack och lite verkstad! 
Inte nog med det så är det fler problem dem lovat fixa, ända sedan vi flyttade hit för år sedan, inte dem heller är fixade.
 
Var tvungen att få ut min ilska, bra tack hej

torsdag

Prov i marnknadsföring idag, när jag skulle plugga igår så somnade jag, så gick väl som det gick! 
Efter skolan var det fort hem coh duschade och drog dirrekt till ica, hoppade in och jobbade kväll idag, så nu när jag äntligen landat hemma ska jag dra mig mot sängen, imorgon är det helg hurrni! 
Tumblr | via Tumblr

Plans

Varje dag som går stryks en dag inför, min födelsedag och även studenten! Helt sjukt hur nära det verkligen är, studentmössan är snart beställd, klassresan är bokad och annat roligt grejjs för studentveckan planeras och beställs det med. 
Och det som gör mig så lugn över det hela är att jag vet vad jag ska/vill göra efter studenten, och att det även börjat kommas igång med allt inför det, kan ju inte kännas bättre! 
 
traveling around the word

Enjoy

Snö och kyla, skolan tillbaka efter lov och allt detta. På ett sätt suger det, kallt och mörkt men samtidigt så mysigt och bra, dagarna till min födelsedag blir färre och färre och de närmar sig jul och på något konstigt sätt får jag mer gjort nu, typ inom skolan.
Utöver det har jag hunnit jobba 2 dagar, jobbar även imorgon, idag var jag på bowling med kusinerna, på stan med Amanda, igår kom jag och marie igång med UF företaget så de är så de ser ut.
💋
 

Halloween

I fredags for jag till Marie där vi fixade oss inför halloween maskerad fest. Sen drog vi på en förfest och sen vidare, träffade mycket folk och hade det riktigt roligt!
 
Vissa är mobilbilder och kvallan suger men vad att göra.