Ledigt

1 timmes lektion idag sen slutade jag dagen kl 9:10. Imorgon är jag ledig, kan de bli bättre!!? 

BRE▲THE

Lunchade på thai idag, skolmaten är alldeles för äcklig. så är det bara. Efter sista lektionen knallade jag in på stan och fixade en present, har även fixat ios 7 nu, känns som jag har en ny tele. Om man försöker glömam mina sprickor.. 
 
Saknar sommaren så enomrt mycket. 
Epic summer
 

Nu är de snart vinter

Gick till skolan 14:15 för 40 min lektion sen slutade jag, värt ens? 
Har iallafall haft mycket tid åt annat så har fått upp lite nytt i rummet, samt flyttat om, kaos igår bland alltIkea  möbelbygge!



30 days

Kort dagidag, gick sen en sväng på stan innan regnet kom!
Nu har jag lagt mig framför en film och tar de lugnt, huvudvärk och hängig, vånar inte gott men vi får hoppas jag håller mig frisk



L E D I G

Skrev just värsta långa inlägget men så raderades allt, därför får de bli kort.
Marie kom hit ikväll å vi har sett idol, spelat sims och föröskt göra coola vines, lyckades vi?-knappast!

Men ska sova nu, eller försöka.. Har fått hicka. Ledig i helgen så imorgon ska jag sova ut



Infinity ☆

 

onsdag

Igår tog ajg en lång prommis med vovven och Marie ist för gymmet, synd bara att det börjar bli så kallt på kvällarna..
 
Idag vaknade 15 min innan jag skulle gå till skolan, tack vare att mobilen dött. Stressade iväg. Sen efter skolan gick ajg hem och böt om sen for jag på gymmet. Kvällens idol såg vi på stenis, och nu är jag skittrött så godnatt
Dream
 

we'll be counting stars

Rätt så soft att vakna 10, plugga lite, somna 1 h till sen laga lunch och efter det försöka få in de sista för provet sen gå till skolan för 1,5 h sen sluta, jag menar kan det bli bättre? Dock gick det skit på provet.
Nu i väntan på middag ska jag skriva lite på rapporten i internationell ekonomi, sen på sensia och träna 
 
.

Grattiiis

1h skola idag, sen for jag på gymmet och tränade! När Frida och Amanda slutade vid 1 gick vi och handlade ingredienser och en present, hem till mig och bakade. Överraskade sen Sanna som fyllt 18 år idag (!!) med ballonger, sång, supersmarrig tårta och paket! 

Kvällen sen har tillbringats hos kusinerna för idoltittande, nu däremot ska jag försöka läsa lite språkhistoria. Fast känns inte så lockande..








Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they're always there






Hey brother

En sak är säker och det är att veckorna går så sjukt fort! Har alltid tyckt det då det är skola, men nu när schemat är heaven så känns de knappt som jag går skola, söndags ångest existerar inte! 
Har även hunnit med att jobba tre dagar nu i veckan, 5:e helgen i rad men nästa är jag ledig! Weho!
Imorgon är svenskan inställd så börjar skolan 8:10 och slutar 9:10, klagar inte




~

Om så bara för en minut, en kram eller ett hej skulle det betytt mer än något annat.

Igår var de ett halv år sedan du flög fritt iväg, från allt du kämpat genom i så många år. Även om du finns med oss hela tiden är det tomt utan dig här, inte ord kan beskriva hur saknad du är! Älskade älskade vän! Min kämpe❤



100 days

Igår for jag på skolan, sen efter gick jag en sväng på stan med Amandav men båda var för trötta för att ens orka shoppa så vi for hemmåt. Idag däremot har det varit fullt upp, skola till klockan 1 sen hem och vila 30 min sen till jobbet. slutade kvart över 8 så nu är de inte mycket planerat, startar nog en film! 
 
Empire state building

-

Först och främst kunde jag inte somna inatt, slutade med att jag tillslut somnade kl 4, sen gick larmet kl 6..
Tog bussen til skolan men mådde illa och var inte allt på topp så gick hem och vilade upp mig,
Just nu sitter jag och kollar runt på charter resor i januari, längtar massor! Men sk försökt ta tag i lite homework, så ha de.
 
 

Älskar tisdagar

Lång sovmorgon, hann även träna och grejja på, sen gick jag till skolan för två lektioner sen hem igen, hur bra låter inte de?
Nu ska jag fara till pappa, hoppas på no regn  !
 
 

Hatar regn

Vaknade imorse 30 min innan jag skulle vara på skolan. Var tvungen att duscha så var bara att springa in i duschen, äta frukost snabbt och göra mig klar sen så regnade de ju såklart. Och inte lite.. så var lika blöt i håret som efter duschen, men sådanna mornar har man ibland och mer än glad att de är sällan. 
 
Slutade iaf innan lunch men stannade och åt. Sen nu på kvällen har marie varit här så vi har sett idol och försökt klura ut vilket UF företag vi ska starta, inte lätt alltså. 
 
 

Good times

Igår efter jobbet for jag till några släktingar, blev bjuden på gomiddag, oxfilé ! Tanken var sedan att vi skulle träna där men blev inte så, sovde även över där och for tidigt imorse tillbaka till stan och jobbade. Sn
at ska jag ta mig i kragen och städa lite, slänga ihop en middag sen får jag se vad som händer!
 
(100 ) Tumblr