Party

Jobbat dag idag, ett tag sen sist men lite rutiner är alltid bra! 

Efter mycket om och men blev det tillslut festande ikväll, något jag för tillfället kan tyvka inte heeeelt var värt det men sånt händer! 




Friday

Igårkväll såg jag hockey på LF med Frida e! Idag efter lunch mötte jag upp Frida h på stan, köpte ett linne och en mascara.ikväll agerar jag chaffis!






Fransförlängning

Nu efter ca 3månader har jag fått bort extra fransarna, de brukar hålla och se bra ut ca 3-4veckor men höll lite bättre än så! Gjorde de främst för balen och så men de höll hela sommaren så har helt klart varit glad över de men nu är de både skönt å trist att inte ha de, fast var helt klart värt 
 
 

-

 
 



Gårdagen






Party fredag

Var en riktigt bra kväll igår! Började med att jag å sanna fixa oss hos henne och sen for vi till Logen och festade med lite gamla 9a folk å andra! 
Sen drog vi några till Viktor och skulle spa bada å basta men jag och Sanna hade bara skjuts till stan vid 1 så vi for då och gick på kalles tills de stängde, sen sov ja hos sanna

Hade väldigt roligt men idag mår jag mindre bra, heh. Laddar om för dag 2, ska nämligen på fest i stan sen utgång idag med.








kalaas

Igår var jag på stan med Sanna och efter middagen for jag till Amanda och tillbringade kvällen där! 
Nu när skolan dragit igång för många så inser jag då jag inte har så mycket jobb för tillfället och inte heller skola att det blir mycket fritid. Så de enda jag gör under dagarna är umgås med vänner och tränar.
 
Så därför ser morgondagen inte så speciell ut heller, träna och gå ärenden på stan, men på kvällen blir de feest! 
 
 

Luleåtripp

For till luleå och shoppade med amanda idag och fick mycket fint med mig hem!






Wihooo

Idag jobbade jag sista dagen på sommarschemat och det känns skönt att få varva ner lite. Nu i höst ska jag också jobba men hur mycket är osett än. Nu är jag ledig 12 dagar iaf, dröm!

Efter jobbet for jag och Sanna på sensia och efter middagen kom hon hit så vi for och körde runt i p-town hela kvällen.

Kvällar som denna önskar man ju att man har en båt, vore sjukt mys



Lördag

Jobbat hela dagen, sen när jag kom hem råkade jag somna och blev att jag sov 4h. Tackade även nej till att festa ikväll, sved lite eftersom jag egentligen var taggad men då jag börjar 6 imorn med så. Får ladda för nästa helg helt enkelt! 
Istället har jag sett serier, gjort ansiktsmask, hårinpackning och annat smått. 

Gammal bild



Ett gott skratt förlänger livet

Haft en alldeles för rolig kväll med sanna! Oj vad vi har skrattat! Vi tog iaf bilen och körde runt och sen for vi även till skellefteå en sväng, riktigt bra kväll helt enkelt. 

Ska upp och jobba på 4h så godnatt

Denna bild/text som blev lite fel har vi skrattat massor åt



Supernova

Igår på kvällen umgåddes jag med amandav, for på ica sen till henne och såg PLL! Vart dock lite sent och det kändes imorse när jag skulle upp 5:00 för att jobba. 
Nyss har frida h åkt hem, vi knalla till hemmakväll sen har vi pratat i timmar.
Fridas bild från i lördags



Monday

På dagen for jag och hämta upp Matilda, tanken var att köpa nå och sätta oss ute men var så sugen på att köra runt i bilen så var mer än 2h vi for runt i hela piteå. Bra avslut innan hon for hem till götet idag, nog för att jag önskat hon stannat mycket längre!

På kvällen cykla jag och samna till tages och pratade inpå natten. En fet jättestor äcklig jäkla spindel avrunda kvällen gode fort tillslut, ord kan inte beskriva hur mycket jag avskyr dem. Men annnars en riktigt bra kväll




Partylördag

Igår var jag på avskedsfest hos amanda, sen drog jag, sanna och frida ut på kalles, var en riktigt lyckad kväll men desto mindre bra mående idag. Men trots de mötte ja matilda idag för tageshäng, att hon ska hem till götet på tisdag är inte alls roligt.





Ghost

Igår vart de slut på föräldrafritt i läggan, har varit skönt själv( med syrran) vilket får mig att längta desto mer till egen lägenhet!

Men iaf, idag var ja inte i brödet så fick sova ut, mitt paket från nelly har även kommit, jobbade sen kväll och imorgon är jag ledig, wehåå! Har även redan börjat längta till helgen, är ledig både lör å sön och på lördag blir de party, redan taggad✨🍹




Everything was making sense, and now it doesn't




Jag fick låna en ängel, Som spred sitt ljus i mitt liv, I varje andetag, Du togs bort från mig, Alldeles för tidigt Jag fick låna en ängel, För en stund