1:a advent

Igårkväll kom Sanna förbi och vi for ut och körde lite bil. Idag har jag faktiskt lite söndagsångest. Jobbar 7 av 7 dagar nästa vecka men ska nog hinna med något roligt iallafall. Att är första advent idag är galet, var ju nyss sommar tycker jag, men det innebär även att jag snart fyller år, ska planera lite idag och de är aldrig tråkigt. 
 
 


 

Be hopeful, but not naive.

Igår lagade jag och sanna en god middag innan vi rullade mot cooparena för att se Luleå - Skellefteå! Satt dock precis brevid luleåklacken, de är ju galna, typ. Men roligt var det! Blev sen en spontanutgång med Amanda och Agens och några. Kom hem efter 22 så hade gode stressigt men vart en bra kväll må jag säga. 
 
 




Torsdag

Jobbat alla dagar förra veckan, så har jobbat, ätit och sovit. Helgen spenderade jag med sanna, fredagen gled vi runt i bilen och pratade, lördagen såg vi film och sen for vi och körde även då, jagade lite bilar och hade riktigt roligt. 
Idag tog ajg långhelg och det kändes grymt att inte behöva ställa väckarklockan på 6:00! Dock klarvaken redan nio, så for och gymmade och fick till ett rikigt bra pass. Snart ska jag möta upp Frida på stan. 
 
 

Life is like an elevator. On your way up, sometimes you have to stop and let some people of.

Sovmorgon idag och det uppskattades verkligen. Hann med att träna, städa och fixa i rummet innan jag jobbat stängning. Enda jobbiga med att sluta jobbet 23:30 är att de tar nån timme innan man varvat ner och kan somna..



We can be heroes

I fredags for jag till farmor och farfar på middag efter det blev det en lugn kväll hemma. I lördags bestämde jag och Sanna för utgång, vart rent av Challenge och vi hade en grym utekväll me champagne å dans! 

Nu i veckan jobbar jag alla dagar men ska nog hinna med något roligt!




Never forget who you are

Enda jag hinner med om dagarna är för det mesta jobb. Så finns inget roligt att säga. Spola tillbaka tiden till sommaren, studenten, pdol och värmen - de är vad jag vill just nu. Hejdå

Just go away

Blev lite spontant att åka till Luleå och shoppa med Anette idag, fick med mig två träningströjor, en skjorta, dunväst och ett par slalomstrumpss. Nu startar jag ett avsnitt vampire diaries och imorgon väntar 3h jobb, hehe överlever garanterat. 
 



 

Sometimes there is no second chance

Började jobbet 12:30 så hann alltså både sova ut och behövde inte stressa alls. Jobbade dock bara några timmar men var nog tur det, legat i sängen hela kvällen för känner mig hängig och halvt sjuk. Ska slå på ännu ett avsnitt av vampire diaries nu. 
 
 

Be with people who make you happy

Lördagen städade jag upp efter fredagens festande. På kvällen kom Matilda och vi tog det lugnt framför tv:n innan vi körde hennes syrra till phb, snacka om att vi var avis och ville själva festa, men men. Var skönt att vaknaupp igår utan att vara bakis.
 
Idag har jag gjort lite ärenden och laddat upp för kommande jobb nu i veckan. Frida kom förbi en sväng så vi hann snacka lite om helgen! 
 
 
 
 

Fredags kvällen var grym!

I fredags styrde ja förfest här innan halloweenfest på challenge! Hela kvällen var sjukt bra!