Fridayyy

Slutade vid 1 som alla andra fredagar, sen mötte jag amandav en sväng på stan och sen skyndade jag mig till bussen till amanda där de väntades palt! Nu är jag hemma igen å mår framför fångarna på fortet, mamma har åkt söder ut så jag är hemma själv i några dagar!


No matter what

Imorgon är det fredag,weho! Så fort gick en skolvecka, har även hunnit med att träna, skaffa lite nytt i garderoben och haft idolmys med sanna och amanda. Amanda sov även här inatt och imorgon är jag bjuden på palt där!
 
 

Lördag

For till stugan för att träffas och umgås med släkten på pappas sida idag, övningskörde bägge vägarna, var även himla bra väder vilket bara var ett plus.

Nu på kvällen hade vi klassträff/fest med klassen, vi blev några stycken iaf så de var trevligt!


kalas

På lunchen gick jag och Marie en sväng på stan, fick med mig ett linne hem men glömde den i skåpet på skolan.. nu på kvällen kom iaf Frida och hämtade upp mig och vi for till släkten där de var födelsedags fika för min kusin som fyllde år, sen spelade jag lite fotboll med de yngre, bra tränings pass om inte annat! 

 

 


~


Onsdag

Efter skolan kom jag och Marie lite spontant på att vi skulle åka till Luleå för att shoppa, så vi tog bussen och sen har vi shoppat loss, hittade lite av varje! Sen fort hem till idol, nu väntar sängen godnatt


Back on track

Igår startade ju skolan om, väldigt kort dag, fick skåp och schema sen var de klart! Gick då in till stan med amanda och agnes å luncha samt shoppade, eller jag var den enda som faktiskt inte hittade något!
Idag som alla tisdagar framöver började jag 14:15, två korta lektioner sen var även tisdagen checkad! Gick till Sanna på kvällen där vi såg idol och någon annan film med lite popcorn, riktigt roligt att hon flyttat till the centrum!


We all have a summer that we never forget

Skolan är igång och sommarlovet över, fort gick det! Trots att jag har jobbat en hel del har jag ändå hunnit med mycket, denna sommaren har varit hur bra som helst.
Umgåts med vänner, festat, solat och badat,myst på tages, sena kvällar och nätter med bra vänner, festivaler och då främst PDOL, tränat och allt där emellan. Det bästa av allt är alla omkring en som man gjort allt med!
Och för att avsluta det hela på ett bra sätt har jag gjort ett bildspel med lite av varje